ABDULLAH OĞUZ EKRANA YENİ YÜZLER KAZANDIRACAK

Yapımcılığını ANS’nin, genel yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı Yirmidokuz Otuz adlı dizi çok yakında Show TV'de başlayacak. Dizide yeni yüzler rol alacak.

Google Haberlere Abone ol
ABDULLAH OĞUZ EKRANA YENİ YÜZLER KAZANDIRACAK

ANS’nin Pişti’nin ardından 2006 yılının ilk dizi projesi  Yirmidokuz Otuz’un çekimlerine başlandı. Yaşları otuza dayanmış, uzun yıllardır yakın arkadaş olan bir grup genç kadın ve erkeğin öyküsünün anlatıldığı dizide 'no name' oyuncular yer alıyor.


Dizinin yapımcısı ve Genel Yönetmeni olan Abdullah Oğuz Yirmidokuz Otuz ile ilgili olarak, “Özellikle no name oyunculardan oluşan bir kadro kurduk. Bu beni hem çok heyecanlandırıyor, hem de gururlandırıyor. Genç yeteneklere fırsat tanımanın sektör adına da gerekli olduğunu düşünüyorum. Bunu daha önce bir çok projemde de uyguladım. Bu bir risk gibi görünse de çok başarılı genç oyunculardan oluşan bir kadro kurduk. Her biri oyunculuğu kendilerine meslek edinmiş önemli isimler. Bu da ayrıca önemli bir nokta bence”  dedi.


Dizinin öyküsüne gelince; Öğrencilik bitmiştir... Artık  her biri pembe yıllarını geride bırakmış, acımasız hayatın  kollarına düşmüştür. Bazıları daha şanslıyken, bazıları ise çok zorluk çekmekte ve yaşam onları değiştirmeye başlamaktadır.  Değişmeyen tek şey ise aralarındaki  komik, sevimli ve onlara  yaşama kafa tutma gücü veren ilişkileridir.  Geçen yıllar onları eskisine göre daha gerçekçi tipler yapsa da, eski neşelerini ve dostluklarını hayata karşı kalkan olarak tutmaya çalışmaktadırlar. Gerçek hayatın tam ortasında, yani asıl şimdi sorunlarla nasıl başa çıkacaklardır. Gerçek dostlukların ortaya çıkmasının zamanı  gelmiştir..


Esas kız ve esas oğlanın dışında-işin içinde  bir  avukat, bir doktor, bir   paparazzi, bir bar  sahibi , bir  “baba parası yiyen”,   bir veteriner , bir dansçı ve bir  çellist  müzik hocası, bir  VJ ve bir serseri  vardır. 7’den 77’ye herkesin ilgisini çekecek hikayeleriyle “Yirmidokuz –Otuz” yaşamın en çetrefilli, en tatlı  ve en  unutulmaz  yıllarıdır.



YİRMİDOKUZ OTUZ –  SHOW TV


Yapımcı şirketi   : ANS
Yapımcı & Genel Yönetmen : Abdullah Oğuz
Senaryo    : Mahinur Ergun, Cenk Aksoyer, Deniz Aksoyer


Oyuncular    : ALPAY ATALAN   Kerem
       ASLI TANDOĞAN  Aysel
       AHU YAĞTU   Nil
       ORHAN KILIÇ   Tayga
       SUZAN AKSOY   Selda
       NEDİME AĞCA   Ferya
  ALİ TÜRKOĞLU   Ahmet
  ERDEM AKAKÇE   Yener
       FERİT AKTUĞ   Vedat
       DİDEM BALÇIN   Bilge
       BARIŞ YALÇIN   Teoman
  KEMAL PEKSER   Erman
  OĞUZ OKTAY   Kerem Dede
  ÖZGÜR EFE YEŞİLPINAR Mahsun
       DİDEM İNSELEL  Eda
  GÖKÇE SARAÇOĞLU  Zuhal
       UĞUR ÖNGEL   Berke
       SEZGİ MENGİ   Ata
       FÜSUN ÖZTOPRAK  Fikriye
       YUSUF ATALA   İbrahim
       TUNCAY KAYNAK  Remzi
       EROL TEZEREN   Gürol
       GÖKHAN ÜNAL   Levent
  ELÇİN ALTINDAĞ  Elmas
      

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin