Abdullah Gül'ün daha önce yayınlanmamış fotoğrafları!

Gül'ün gün yüzüne çıkmamış fotoğrafları ilk kez yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Abdullah Gül'ün daha önce yayınlanmamış fotoğrafları!

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanlığı döneminde Foto-Film Şube Müdürü olarak görev yapan Mehmet Demirci, kendi çektiği ve bugüne kadar yayınlanmamış ait fotoğraflarından oluşan bir kitap hazırladı.



Demirci, 'A Protokol' adını verdiği kitabını Gül'e doğum günü olan 29 Ekim'de hediye etti.



Alfa Yayınlarından 750 adet basılan kitap, 135 sayfadan ve 93 fotoğraftan oluşuyor. Kitaptaki 40 fotoğraf daha önce hiçbir yerde yayınlanmadı. Kitap, 'Makam, Memleket, Ziyaret, Görev Başında, Özel Zamanlar ve Son Gün' başlıkları altında 6 bölümden oluşuyor. Fotoğrafları çeken ve kitabı hazırlayan Mehmet Demirci, Abdullah Gül’ün kitabı inceledikten sonra, 'Tarihe kalacak bir kitap' yorumunda bulunduğunu anlattı. 



ÖNSÖZ GÜL’DEN



Kitabın hazırlık aşamasından bilgisi olan, ancak içeriği kendisi içinde sürpriz olan 11. Cumhurbaşkanı Gül, 'A Protokol' adlı kitaba, 'Bu kitap; işine tutkuyla bağlı, o anı yakalama peşinde koşan, beni gölgem gibi takip eden Mehmet Demirci’nin gözünden Cumhurbaşkanlığı dönemimin ilginç ve özel anlarını sergilemesi açısından da önemli bir çalışmadır' diye ön söz yazdı.



"Abdullah Gül'ün daha önce yayınlanmamış fotoğrafları!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin