ABD kanalı Türkiye'den hangi diziyi seçti?

Amerikan kanalı Travel Channel, Türkiye'den hangi dizinin setini ziyaret etti?

Google Haberlere Abone ol
ABD kanalı Türkiye'den hangi diziyi seçti?

Es Film'in yapımcılığını üstlendiği TRT'nin 'İlk ve Tek Osmanlı Polisiyesi Filinta'nın setine geçtiğimiz gün Amerika'nın popüler gezi kanalı 'Travel Channel' geldi. 



Ekip, Es Film yapımcılarından Serdar Öğretici ve 'Filinta'nın oyuncularından Wilma Elles ile röportajlar yaptı.



Dünyayı gezerek ülkelerin en iyi programlarına ve dizilerine konuk olan ekip, Türkiye'de 'Filinta' dizisini seçerek programları için yarı belgesel bir tanıtım programı hazırladı. Yapımcı Robin Acutt ekibiyle birlikte 'Filinta'ya özel bir bölüm çekerken, aynı zamanda sunucusu Karla Cavalli, 'Filinta'nın bir bölümünde konuk oyuncu olarak rol aldı.



Kanalın TV Planet / Primetime Gezegeni (Planet Primetime Paradise) programı için 'Filinta'nın İzmit'teki setine çekim ve röportaj yapmaya gelen ekibin dünyaca ünlü sunucusu ve dansçılardan Karla Cavalli, 'Filinta'nın 24.bölümünde minik bir rol alarak kendini gösterdi. Format gereği kendi çekimlerini yaparken bulundukları ülkelerin özel dizi ve programlarının içine de dahil olan ünlü sunucu, aksiyonu bol rolü için, 'Filinta'nın yakın dövüş sanatları ve aksiyon eğitmeni Hilmi Ergül ile 3 saatlik bir çalışma yaptı. Dizide karşılıklı sahneleri birlikte oynadığı Yasmin rolünü üstlenen Selin Deveci ile prova yapan Cavalli, dev platoda senarist Altuğ Küçük'ün onun için yazdığı rolün Türkçe cümlelerini ezberleyerek yeteneklerini sergiledi.



Çekimin bitiminde Karla Cavalli, şunları söyledi: "Gerçekten inanılmaz prodüksiyonlu bir iş yapıyorsunuz. Burada olmak, dizinizin içinde yer almaktan dolayı çok mutluyum. Senaryonuz, yönetmeniniz, oyuncularınız da muhteşem. Sahnem için zorlandım, yoruldum elbette. Selin bu konuda beni biraz zorladı. Çünkü aksiyonu vardı. Ama mükemmel bir ekiple mükemmel bir çekim yaptım. Hem programımız için, ekibim için hem de kendim için unutulmaz bir gün yaşadım aranızda."



Kostüm hediye edilince sevinçten çığlık attı



Dizinin kostüm tasarımcısı Fadim Üçbaş'ın rolü için tasarladığı kostüme de hayran olan Cavalli'ye giydiği bu elbisesini hediye eden Es Film ekibine çok teşekkür eden ünlü sunucu, sevinçten çığlık atarak "İnanamıyorum, çok sevindim, çok mutlu oldum. Çünkü bu kostüme bayıldım. Amerika'ya döndüğümde mutlaka bunu programda kullanacağım" dedi.



Oyuncu kadrosunda Naz Elmas, Damla Aslanalp, Nur Fettahoğlu, Onur Tuna, Serhat Tutumluer gibi isimlerin yer aldığı 'Filinta', her Salı 20.00'de TRT1'de ekrana geliyor.



"ABD kanalı Türkiye'den o diziyi seçti!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin