97 yıllık medya devi Türkiye'de ilke imza atıyor!

Rusya’nın en güçlü medya holdingi Komsomolskaya Pravda Medya, 97 yıllık tarihinde ilk kez olağan yıllık toplantısını, Antalya’da Belek’te yapacak.

Google Haberlere Abone ol
97 yıllık medya devi Türkiye'de ilke imza atıyor!

Rusya’nın en güçlü medya holdingi Komsomolskaya Pravda Medya, 97 yıllık tarihinde ilk kez olağan yıllık toplantısını, ortağı ve Türkiye temsilcisi olan Global Connection Uluslararası Medya’nın davetiyle Antalya’da Belek’te bulunan Rixos Premium Hotel’de yapacak. 80’i aşkın üst düzey gazeteci, yayın yönetmeni ve yöneticinin, Antalya’da bir araya geleceği toplantı 31 Mayıs tarihine kadar sürecek.



Komsomolskaya Pravda Medya Holding Genel Müdür ve Genel Yayın Direktörü Vladimir Sungorkin Nikolaevich, ortağı ve Türkiye temsilcisi olan Global Connection Uluslararası Medya’nın liderliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Türk Hava Yolları ile Rixos Otelleri desteğiyle, Türkiye’ye geliyor.Vladimir Sungorkin Nikolaevich, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılacağı Antalya’da 5 gün sürecek olan toplantının yanı sıra, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile de hafta sonu İstanbul’da bir araya gelecek. Buluşma, Rusya’nın en büyük medya kuruluşuna ait radyo ve televizyon kanallarında da özel olarak yayınlanacak.



DÜNYADA BİR İLK: ORTAK GAZETE



Türkiye’nin ilk uluslararası medya şirketi Global Connection, Komsomolskaya Pravda Medya Holding ile bir ortaklık anlaşması yaparak 2013 yılında faaliyetlerine başladı. Bu bağlamda Rusya’nın dünyaca bilinen en büyük medya holdinginin de Türkiye temsilciliğini üstlenen Global Connection, uluslararası medya kardeşliğine de imza attı.



İnovatif bir fikirle dünyada bir ilki gerçekleştirilerek Rus ve Türk gazetecilerle birlikte yol arkadaşlığının yapıldığı ortaklığı başlatan Global Connection, Türk ve Rus gazetecilerle birlikte hazırlanan, Rusya’da Komsomolskaya Pravda gazetesinin içinde 16 sayfa olarak yer alan yayınlar yayınlamaya başladı.Global Connection, bugüne kadar Rusya’da yaptığı 12 yayınla yaklaşık 12 0 milyon okuyucuya ulaştı. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin