9.21 Metehan Demir klasiği artık Best FM'de yok

Best FM''de 8 yıldır sabahları 'Konuşan Türkiye' programında bir klasik haline gelen '9.21 Metehan Demir' anonsu artık duyulmayacak.

Google Haberlere Abone ol
9.21 Metehan Demir klasiği artık Best FM'de yok

Bu sabah saatlerinde Metehan Demir, twitter hesabından yaptığı açıklamada, bundan böyle Konuşan Türkiye programı ile ilgisi kalmadığını resmen takipçilerine duyurdu.



Alınan bilgiye göre, radyonun yönetimi ile hiç bir sorunu olmayan Demir, sadece programın klasiğinden sapan tarzı ve aslından uzaklaşması nedeni ile ayrılmak istedi.



Metehan Demir'in yakın çevresine, 'Programın aşırı kasmış yeni hali ve sunumları ile ben, ben değildim. Böyle devam etmek de, hem kendime, hem de dinleyicilere saygısızlıktı. Herkese başarılar' diye konuştuğu öğrenildi.



Demir'in, Twitter'daki açıklamasının ardından şahsi hesabına çok sayıda dinleyiciden programı bırakmaması yönünde tepki geldi.



Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi olan ve resmi reyting raporlarına göre halen CNN'in en çok izlenen bir kaç programından biri olan Parametre'de yorumculuk yapan Metehan Demir'in yakında bir kaç yeni sürpriz projede olması bekleniyor.  


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin