Kanal D’den TEGV’e dev destek!

'TEGV 22. Yıl Gecesi' ile 50.000 çocuğa eğitim desteği sağlandı.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D’den TEGV’e dev destek!

Kanal D ekranlarından canlı yayınlanan TEGV 22. Yıl Gecesi ile 50.000 çocuğa eğitim desteği sağlandı.



"Kanal D’den TEGV’ e dev destek!" Galerisine Göz At



17 Aralık Pazar gecesi Kanal D ekranlarından yayınlanan “TEGV Özel Yayın’ında (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) büyük bir başarıya imza atıldı. Bu muhteşem gecede gelen smslerle 50.000 çocuğun eğitimine katkıda bulunuldu.



Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), çocuklarımıza daha aydınlık bir gelecek sağlayabilmek için 17 Aralık Pazar gecesi Kanal D’nin katkılarıyla Türkiye’nin en sevilen yüzlerini bir araya getirdi. İzleyenleri destek olmaya çağıran gecede toplanan bağışlar ile 50.000 çocuğun eğitimine destek sağlandı.



Sunuculuğunu Cem Davran ve Deniz Çakır’ın gerçekleştirdiği özel yayında Ayça Bingöl, Ayta Sözeri, Birce Akalay, Can Gox, Celil Nalçakan, Demet Evgar, Erkan Kolçak Köstendil, Evrim Alasya, Güven Murat Akpınar, Kanbolat Görkem Aslan, Cem Cücenoğlu, Miray Daner, Olgun Şimşek, Salih Bademci, Selim Bayraktar, Selin Şekerci, Serkan Keskin, Şebnem Hassanisoughi ve Zara, Sabri Tuluğ Tırpan yönetimindeki orkestra eşliğinde Türkiye’nin sevilen şarkılarını seslendirdiler.



Kanal D’nin katkılarıyla canlı yayınlanan ve yaklaşık 3 buçuk saat süren programda TGEV Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Solakoğlu’da bir konuşma yaptı. Solakoğlu “Kanal D’ye ve geceye katkı sağlayan tüm sanatçılarımıza şükran duygularımı iletiyorum” dedi. Sosyal medyada da çok ilgi gören yayında çocuklarımızın geleceği için Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından bağış yapıldı.



Kanal D’den TEGV’e dev destek!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin