'46 Yok Olan'da organ mafyasının eline düşen Murat'ı neler bekliyor?

Star TV'nin yeni dizisi '46 Yok olan'da heyecan kaldığı yerden devam edecek.

Google Haberlere Abone ol
'46 Yok Olan'da organ mafyasının eline düşen Murat'ı neler bekliyor?

Yapımcılığını Nunova Film’in yaptığı, Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Kay Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal ve Berkan Şal'ın yer aldığı, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı "46 Yok Olan’da heyecan 4. bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. 



ORGAN MAFYASININ ELİNE DÜŞEN MURAT’I NELER BEKLİYOR?



Babasının ölümüyle ilgili daha önce hiç duymadığı gerçekleri öğrenen Murat için yolun sonu görünmektedir.  Peki organ mafyası yakaladıklarını düşündükleri Murat’tan başka bir kişiyle karşılaştıklarını anladıklarında neler yaşanacak?



Geceleri yaptıkları konusunda gittikçe daha da endişelenen Murat, amcası ve Salim’in de ısrarlarıyla tedavi olmaya karar verir. Ne var ki Murat’ın içindeki bastıramadığı öfkesi burada da ortaya çıkar.



Tehlikede olduğunu düşündüğü için Doğan’dan yardım isteyen Selin, yavaş yavaş kendisi hakkında bilinmeyenleri de anlatmaya başlar. İzleyiciler bu bölümde Doğan’ın hiç bilinmeyen bir yönüyle tanışacaklar.



Ceyla, babasının ölümüyle ilgili Murat’ın sakladığı bir şeyler olup olmadığını öğrenmek için cesaretini toplar ve karşısına çıkar.



46 Yok Olan… çok konuşulacak yeni bölümüyle pazar akşamı Star’da.



"'46 Yok Olan'da organ mafyasının eline düşen Murat'ı neler bekliyor? " Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin