45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni için geri sayım başladı!

Televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri için heyecan dolu bir bekleyiş başladı.

Google Haberlere Abone ol
45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni için geri sayım başladı!

Televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri için heyecan dolu bir bekleyiş başladı. Bu yıl Aralık ayında 45. senesini kutlayan Pantene Altın Kelebek’te yine yetenekleri ve başarılarıyla kariyerlerinde dönüşüm geçiren isimler ödüllerine kavuşacak.



Hürriyet ve Pantene iş birliğiyle gerçekleştirilen 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için hazırlıklar başladı. Televizyon ve müzik dünyasının ‘en iyileri’nin ödüllerine kavuşacağı bu büyük gece ile , geçtiğimiz yıl boyunca yetenekleri ve başarılarıyla ses getiren isimler, Pantene Altın Kelebek sahibi olacaklar.



45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde jüri, sunucu, gecede sahne alacak gibi ünlü isimlerin yanı sıra, yıl boyunca yetenekleri, güçleri ve başarılı performanslarıyla dikkat çeken Türkiye’nin genç yetenekleri arasından seçilen Pantene Yıldızı Parlayanlar ödülünün sahibi olacak isimler de merakla bekleniyor. Sektörün en yetenekli isimleri kariyerlerinde kendilerinin en iyi halini sergileyen işleri ile bu yılın kazananları olacak. 45. Pantene Altın Kelebek töreninde ödülüne kavuşarak kariyerlerinde önemli bir dönüşüme başlayacaklar.



Pantene Altın Kelebek’te yine ilkler yaşanacak



45. Pantene Altın Kelebek’te bu yıl ilk kez “En İyi DJ” ve “En İyi İnternet Dizisi” kategorisinde de ödül veriliyor. Günümüzde oldukça popüler olan sektörün en iyi DJ’lerinden biri bu yıl Türkiye’nin en prestijli ödül törenlerinden biri olan Pantene Altın Kelebek’te sahneye çıkarak hayranlarının desteğiyle kazandıkları ödülü alacak. Son yıllarda dijital platformlardalanında başarılı YouTuber/Instagrammer’la özel açılan kategorilerden sonra bu yıl da En İyi DJ kategorisi ile yeni yetenekleri benimseyen Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahneyi yeniden yıldızlarla dolduracak.



45. Pantene Altın Kelebek töreninde bu yıl tam 37 kategoride ödül verilecek



Televizyon ve müzik dünyasına 2018 yılında damgasını vurmuş isimlerin sahneye çıkacağı gecede; En İyi Dizi, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Çocuk Oyuncu, En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu, En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu, En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu, En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncu, En İyi Komedi Dizisi, En İyi Romantik Komedi Dizisi, En İyi Dizi Çifti, En İyi Dizi Müziği, En İyi Senarist, En İyi Yönetmen, En İyi Erkek Haber Sunucusu, En İyi Kadın Haber Sunucu, En İyi Haber Programı, En İyi Erkek Sunucu, En İyi Kadın Sunucu, En İyi Müzik Grubu, En İyi Pop Müzik Erkek, En İyi Pop Müzik Kadın, En İyi Klip, En İyi Proje, Yılın Şarkısı, En İyi Fantezi Müzik Erkek, En İyi Halk Müziği Erkek, En İyi Fantezi Müziği Kadın, En İyi Halk Müziği Kadın, En İyi Çıkış Yapan, En İyi Gündüz Kuşağı, En İyi Yarışma, En İyi Spor Programı, En İyi Youtuber / Instagrammer, En İyi İnternet Dizisi, En İyi Dj, Azerbaycan En İyisi kategorilerinde ödüller verilecek.



45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni canlı yayınla hürriyet.com.tr, Kanal D ve TeVe 2‘den takip edilebilecek.



45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni için geri sayım başladı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin