400 milletvekili haberi sonrası Hürriyet'e saldırı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ATV'deki "400 milletvekili" açıklamasını haberleştiren Hürriyet gazetesinin önünde saldırı olduğu iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
400 milletvekili haberi sonrası Hürriyet'e saldırı

Hürriyet'in internet sitesinden duyurduğu "Erdoğan'ın 400 milletvekili açıklaması" haberi kısa sürede Twitter'da gündeme oturdu. Bunun üzerine reklam arasından sonra mülakatı yapan gazeteci Erdoğan'dan tekrar bir açıklama getirmesi için soru yöneltti.



Hürriyet Erdoğan'ın açıklaması sonrası da internet sitesinden haberi kaldırmadı.

400 milletvekili haberi sonrası Hürriyet'e saldırıBunun üzerine Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ezgİ Başaran Twitter üzerinden Hürriyet binasına saldırı olduğunu duyurdu. Başaran Twitter mesajında, "Tekbir getiren 200 kişilik grup Hürriyet binasına saldırdı hala ana kapının önünde slogan atıyorlar Bir polis ekibi mevcut" açıklamasını yaptı.











HÜRRİYET 'ÇİRKİN SALDIRI' DİYE DUYURDU

Hürriyet internet sitesinde haberi 'Çİrkin Saldırı' başlığıyla verdi ve  yaşananlar şu sözlerle anlatıldı: "



Yaklaşık 150 kişilik grup, güvenlik görevlilerine taş ve çeşitli cisimler atarak bahçe kapısını aştı ve gazete binasının önüne kadar ilerledi. Sloganlar atarak bina önünde bekleyen grup, polisin olay yerine gelmesinin ardından, yeniden bahçe dışına çıktı. Zaman zaman sloganlar atan grubun, gazetenin önündeki bekleyişi sürüyor."



400 milletvekili haberi sonrası Hürriyet'e saldırı - Resim : 2



















400 milletvekili haberi sonrası Hürriyet'e saldırı - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin