3N Medya'dan bir transfer daha! Magazin Servisi kime emanet?

Yayın hayatına başlamak için gün sayan kanalı TV100’ün Magazin Servisi’ni yönetecek isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
3N Medya'dan bir transfer daha! Magazin Servisi kime emanet?

İş insanı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya Grubu’nun yayın hayatına başlamak için gün sayan kanalı TV100’ün Magazin Servisi’ni yönetecek isim belli oldu.



Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Alican Değer, Magazin Servisi için 5 Temmuz’da yayın hayatını noktalayan Habertürk Gazetesi’nin magazin eki HT MAGAZİN’in Yayın Koordinatörü ve Televizyon Eleştirmeni Mustafa Doğan ile anlaştı. Magazin Servisi’nden sorumlu olan Doğan, ekibini kurmak için çalışmalara başladı.



Mustafa Doğan kimdir?



1981 yılında Elazığ’da doğdu. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu olan Mustafa Doğan, mesleğe VATAN GAZETESİ’nde muhabir olarak başladı. Gazete ile aynı dönemde Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu FULL EKRAN programının HABERTÜRK, SKYTÜRK, CINE5 ve CNNTÜRK dönemlerinde editörlük yaptı. 2009 yılında kuruluş aşamasında HABERTÜRK GAZETESİ’ne transfer olan Doğan, gazetenin kapanışına kadar kurumda Televizyon Editörü, Magazin Yayın Koordinatörü ve Televizyon Eleştirmeni olarak görev yaptı. BLOOMBERG HT’de yayınlanan, Ece Saruhan’ın sunduğu BLOOMBERG HT LIFE programının yapım ekibinde de yer alan Doğan bir süredir SHOW RADYO’da yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Ters Köşe programında televizyon yorumculuğu yapıyor.



3N Medya'dan bir transfer daha! Magazin Servisi kime emanet?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin