3N Medya'da kamera servisi hangi isme emanet edildi?

Yeni kurulacak haber kanalının çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
3N Medya'da kamera servisi hangi isme emanet edildi?

3N Medya'nın yeni kuracağı haber kanalının çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İş insanı Necat Gülseven'in sahibi olduğu 3N Medya çatısı altında yayın hayatına başlayacak olan kanal için, genel yayın yönetmeni Alican Değer ve program müdürü Bülent Yılmaz hız kesmeden çalışıyor.



Deneyimli isimlerle yola çıkmak isteyen Değer ve Yılmaz, kamera servisini yönetecek olan ismi de belirledi. Yıllarca haber merkezlerinde ve program servislerinde çalışan Akın Sağlam, haber kanalının kamera servisini yönetecek.



Sadece haber merkezi kameramanları değil, program servisi, aktüel çekimler ve stüdyo çekimlerinde görev alacak olan kameramanlar da Sağlam’a bağlı olacak.



3N Medya'da kamera servisi hangi isme emanet edildi?



Akın Sağlam kimdir?



Mesleğe 1998 yılında Kanal D Haber Merkezi’nde başladı. Burada 7 yıl haber kameramanlığı yaptıktan sonra 2005 yılında Show Haber kadrosuna katıldı. 11 yıl çalıştığı Show Haber’de şef kameramanlık ve görsel yönetmenlik yaptı. 2017 yılından sonra NTV’de yayınlanan Hayat Yeniden, Doktorunuz Ne Diyor? ve Sınırları Aşanlar programlarının yapım ekibinde görev aldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin