37 yıl sonra sinemaya döndü!

Yeşilçam’ın ünlü ismi, 37 yıl aradan sonra sinemaya döndü.

Google Haberlere Abone ol
37 yıl sonra sinemaya döndü!

Hürriyet'te yer alan habere göre, Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden Arzu Okay, 37 yıl aradan sonra Görkem Yeltan imzalı “Yemekteydik ve Karar Verdim”le sinemaya döndü.



Oyunculuğu bıraktıktan sonra Fransa’ya yerleşip tekstil işiyle uğraşmaya başlayan Okay’ın başrolleri Gökçer Genç, Ayçıl Yeltan, Kaan Çakır, Turgay Aydın, Görkem Yeltan, Ilgaz Kocatürk ve Yasemin Zamanpur’la paylaştığı film, önceki gün 35. Uluslararasıİstanbul Film Festivali kapsamında Beyoğlu Sineması’nda gösterildi.



Gösterime film ekibiyle beraber katılan oyuncu, “Yıllardır gelen teklifleri reddediyordum. Ama kızım gibi sevdiğim Görkem’e ve projeye çok inandığım için bu kez ‘hayır’ diyemedim. Yıllarca denize girmemiş birini denize atarsanız nasıl birden yüzmeye başlarsa, oyunculuk da öyle bir şey” dedi.



37 yıl sonra sinemaya döndü!



ARZU OKAY KİMDİR?

1954 yılında doğan Arzu Okay, 1970 yılında 'Sinema Yüz Güzeli' seçildi. Ayhan Işık ile başrolünü paylaştığı 'Ölünceye Kadar' isimli film ile sinemaya adım attı. Türk sinemasını kasıp kavuran erotik filmlerde rol alan Okay, dönemin en popüler yıldızları arasındaydı. Daha sonra sinemayı bırakarak Fransa'ya giden ve orada yaşamaya başlayan Okay Paris'te ticarete atıldı. Okay bir dönem dericilik ile ilgilendi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin