3. Empati Ödülleri sahiplerini buldu!

Bu yıl 3’ncüsü düzenlenen “Empati Ödülleri” dün akşam İstanbul Sarıyer’deki Fuat Paşa Yalısı’nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Google Haberlere Abone ol
3. Empati Ödülleri sahiplerini buldu!

Otizmli ve down sendromlu özel çocuklara farkındalık yaratmak amacıyla bu yıl 3’ncü kez düzenlenen “Empati Ödülleri Farkındalık Gecesi” dün akşam İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki Fuat Paşa Yalısı’nda çok sayıda tanınmış ismin katılımıyla gerçekleştirildi.



3. Empati Ödülleri sahiplerini buldu!



Sunuculuğunu aynı zamanda projenin de yaratıcısı olan oyuncu Özge Pirçek ile Şenol İpek’in yaptığı törende, iş adamı ve İstanbul Ak Parti 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Kaan Konancı, hediye edilen Kuran-ı Kerim ile üzerinde Türk Bayrağı ve Afrin yazısı bulunan pelerini 25 bin TL’ye alarak, geceye katkıda bulundu. Gecede, toplamda 36 bin TL’lik bağış toplandı.



Samsun’dan etkinlik için gelen “Engelsiz Dans Ve Engelliler Spor Kulübü Derneği” üyelerinin sergilemiş oldukları müzikal izleyenlerden büyük beğeni topladı.



3. Empati Ödülleri sahiplerini buldu! - Resim : 2



“EMPATİ VAKFI’NI KURACAĞIZ”



Gecenin yaratıcısı ve sunucusu Özge Pirçek gazetecilere yaptığı açıklamada; “Engelli kardeşlerimize destek olmak için buradayız. Sanatçı arkadaşlarımız da hiçbir çıkar gözetmeksizin buraya geldiler. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi ve bu geceden hemen sonra da “Empati Vakfı”nı kuracağını açıkladı.



Gecede, iş adamı Kaan Konancı  ve organizatör Engin Taşkıran’ın yanı sıra, ünlü isimler İvana Sert, Wilma Elles, Safiye Soyman,  Aşkım Kapışmak, Ferman Toprak, Çağlayan Topaloğlu, Faruk K, Bahadır Tatlıöz, Murat Sakaoğlu,  Devran İskender, Yeşim Salkım, Meriç İzgi ve Deniz Baysal’a ödül verildi.



“OĞLUMUN BANA BİR GÜN ANNE DİYE SESLENMESİNİ ÇOK İSTERDİM”



Ödülünü almak için sahneye gelen Safiye Soyman, MS hastası oğlundan bahsederken gözyaşlarını tutamadı. Konuşmakta güçlük çeken Soyman, “Oğlumun bana bir gün ‘Anne’ diye seslenmesini çok isterdim” ifadelerini kullandı.



3. Empati Ödülleri sahiplerini buldu! - Resim : 3



Derya Tunalı’nın yanı sıra; iş, spor ve sanat dünyasından pek çok ünlünün katıldığı gecede sanatçılar ödüllerini aldıktan sonra şarkılar söyleyip, engelli çocuklar ve aileleriyle birlikte dans ettiler.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin