25 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak!

Çekimleri biten film vizyon için bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
25 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak!

Çekimlerinin tamamı Antalya’da yapılan “Aşk Nerede?” filmi vizyona girmek için gün sayıyor. Romantik komedi türündekideki 'Aşk Nerede?' filminde, evlenme çağına gelen ve hala bir eş bulamayan Biricik ( Ayça Erturan ) ile taksici Ahmet ( Faik Ergin ) arasında gelişen sürpriz ve imkansız bir aşkı konu alıyor.



Yapımcılığını Kült Film, Kemal Ogun'un, senaryo ve yönetmenliğini daha önce 'Vay Başıma Gelenler' seri filmleriyle tanınan Semra Dündar’ın yaptığı “Aşk Nerede?” 2015 sinema sezonunda vizyona girecek ilk aşk filmi olma özelliği taşıyor.



Filmde, Ayça Erturan ve Faik Ergin’in yanı sıra Eylül Öztürk, Oya Aydoğan, Kadir Çöpdemir, Doğancan Özadlı, Mustafa şen, Leyla Üner Ermaya, Selahattin Taşdöğen, Kemal Öğün rol alıyor.



'Her Prens Beyaz Atlı mıdır?'



Film; evlenme çağına çoktan gelmiş, ancak hala kendisine bir eş bulamamış olan, “aşkı” ve “doğru erkeği”, günümüzdeki pek çok genç kadın gibi, kafasındaki “zengin, kariyerli, yakışıklı…” gibi uzayıp giden bir kriter listeyle, karşısına çıkan “yanlış erkek” lerde arayan “kariyerli bir genç kadın”la, “yakışıklı bir taksi şoförü” arasında ansızın ortaya çıkan imkansız bir aşkı anlatıyor.


Etiketler ayça erturan
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin