22. Bedia Muvahhid Ödülü sahibini buldu!

İBB Şehir Tiyatroları ve Türk Kadınlar Birliği İstanbul Şubesi’nin birlikte oluşturduğu 22. Bedia Muvahhid Ödülü törenle sahibini buldu.

Google Haberlere Abone ol
22. Bedia Muvahhid Ödülü sahibini buldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Türk Kadınlar Birliği İstanbul Şubesi’nin birlikte oluşturduğu 22. Bedia Muvahhid Ödülü, Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde düzenlenen bir törenle Ayşecan Tatari’ye verildi.



13 Mayıs 2016 Cuma günü Uğurtan Atakan yönetiminde gerçekleştirilen törende; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları adına Genel Sanat Yönetmeni Yardımcısı Tolga Yeter, Türk Kadınlar Birliği İstanbul Şubesi Başkanı Selma Durak, Ani İpekkaya’nın yanı sıra 21. Bedia Muvahhid ödülünü alan Berna Adıgüzel ve Nurdan Kalınağa’da  katılımcılar arasındaydı.



Sevil Akı’nın sunduğu törende Hakan Elbir’in yönetmenliğinde Darülbedayi (Güzellikler Evi) – Şehir Tiyatrosu Tiyatro Atölyesi (İşliği), Öğrenci Topluluğu ve Müzikallerden Seçmeler (Lüküs Hayat, İsterse Sanat, Hisseli Harikalar Kumpanyası, Halet Rezaki, Sabır Taşı, Eski Bir Öykü, 100. Yıl Darülbedayi ve Ayşem) müziklerinin yer aldığı dinleti ve Bedia Muvahhid ile ilgili bir belgesel gösterimi de yer aldı.



Ödül Töreni düzenlenen mini konser’in ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.



 


Etiketler İBB ayşecan tatari
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin