2009'UN ALTIN KALEMLERİ BELİRLENİYOR

23’üncü yaşını kutlayan Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) “Altın Kalem Ekonomi Muhabirleri Derneği Ekonomi Basını Başarı Ödülleri” ile her alandaki en iyi ekonomi haberlerini ödüllendirecek.

Google Haberlere Abone ol
2009'UN ALTIN KALEMLERİ BELİRLENİYOR

Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD), 23’üncü yaşını kutluyor. Türkiye’nin bütün bölgelerinde görev yapan ekonomi muhabirleri, yazarları ve yöneticilerini çatısı altında bulunduran EMD, ikincisini gerçekleştireceği “Altın Kalem Ekonomi Muhabirleri Derneği Ekonomi Basını Başarı Ödülleri” ile her alandaki en iyi ekonomi haberlerini ödüllendirecek.


Ekonomi gazeteciliğinde, bir gazetecilik örgütü tarafından verilen ilk ödül olan Altın Kalem ödülleri, gazete, dergi, televizyon, radyo, internet gibi herhangi bir yayın organında yayımlanan ekonomi alanındaki haber ve programları kapsayacak. Ödüller 11 alanda verilecek. Jüri, ödüle aday çalışmaları değerlendirirken, yayınlanan haberin, röportajın söyleşinin, fotoğrafın ve/veya programın kamuoyunda tartışılması veya var olan bir süreçte değişikliğe yol açması kriterini dikkate alacak.


Ödüle aday eserlerin 1 Ocak ile 31 Aralık 2009 tarihleri arasında yayınlanmış olması gerekiyor. Ödüle aday olmak isteyenler, EMD Genel Merkezi’nden ya da internet adresinden ulaşacakları ödül başvuru formunu eksiksiz dolduracaklar. Ödüller için aday da gösterilebilecek.


Başvurular veya aday gösterme son süresi 5 Şubat 2010 günü saat 17.00 olarak belirlendi. Her dalda yılın başarılı gazetecilerine mesleği simgeleyen bir plaket ve onur belgesi ile 1000 (bin) TL ödül verilecek. Ödül yönetmeliğine ve başvuru formuna www.emd.org.tr adresinden ulaşılabilir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin