20 milyon ücretsiz şarkıyla Spotify artık Türkiye'de!

Popüler müzik akış hizmeti Spotify, Türkiye’de de hizmet vermeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
20 milyon ücretsiz şarkıyla Spotify artık Türkiye'de!

Dünyanın en büyük dijital müzik platformlarından biri olan Spotify bugünden itibaren Türkiye’de kullanıma açıldı.



Türkiye’deki müzikseverler bugünden itibaren dünyaca ünlü dijital müzik platformu Spotify’a ücretsiz olarak erişebilecek ve 20 milyonu aşkın şarkıyı yasal olarak dinleyebilecekler. Satın alma veya indirme yapmadan sadece çalma tuşuna basarak müziğin tadını çıkarma olanağı sunan Spotify, kullanıcıların en sevdikleri müzikleri yanlarında taşımalarını da sağlıyor. Spotify Premium ile mobil cihazlar üst düzey bir müzik çalar olarak kullanılabiliyor.



Spotify Ücretsiz ile kullanıcılar bilgisayarlarından müziğe anında ve ücretsiz olarak ulaşabiliyor.



Tamamen sınırsız bir müzik deneyimi sunan Spotify Limitsiz, müzik hayranlarının Spotify’a bilgisayarlarından 24 saat boyunca kesintisiz ve reklamdan arındırılmış bir erişim ile ulaşmalarını sağlıyor. Ayda 4.99 TL ücret karşılığında müzikseverler reklam ve taahhüt olmadan sınırsız bir müzik deneyimi yaşayabiliyor.



Spotify Premium ile kullanıcılar müziğe her yerden; bilgisayarlarından, cep telefonlarından, tabletlerinden ve ev eğlence sistemlerinden ulaşabiliyor. Spotify Premium üyeleri istedikleri şarkıları indirerek çevrimdışı olarak uçakta, metroda ya da oturma odalarında dinleyebiliyor. Ayda 9.99 TL ücret karşılığındageliştirilmiş ses kalitesi ile sunulan Spotify Premium, aynı zamanda müziğin reklamdan arındırılmış olarak dinlenebilmesini sağlıyor. Spotify, “Keşfet” sekmesi ile kullanıcıların sevdikleri müzik türüne göre günün her anında tavsiye edilen yeni parçalara ulaşmasını sağlıyor.



Spotify, kullanıcıların dinledikleri ve sevdikleri müzikleri Facebook ve Twitter sayfalarında, bloglarında ya da e-mail aracılığı ile paylaşmalarını sağlıyor. Müzikseverlerin arkadaşlarını, sanatçıları veya tanınmış kişileri takip edebileceği Spotify, bu kişiler yeni müzikler keşfettiğinde kullanıcıların da keşfetmesine olanak sağlıyor.



Spotify hakkında bilgi veren Spotify Türkiye Direktörü Ergül Çivi, “Müziği ve dijitali seven Türkiye’ye Spotify olarak her ikisini de getiriyoruz. Spotify bir müzik servisinden beklenen her türlü hizmeti dinleyicilere sunuyor. Müzik dinlemenin en iyi yolu olan Spotify; ücretsiz, hızlı ve kullanımı kolay olmasının yanı sıra harika bir ses kalitesi de sunuyor. Bir kere deneyin, çok seveceksiniz. Size her an için en doğru müziği sunmak istiyoruz. Dinleyin, keşfedin ve paylaşın.” dedi.



Spotify’ın Türkiye’ye gelişini kutlayan bazı sanatçılar hayranları için kendi çalma listelerini oluşturdular. Örneğin Levent Özer, Hayko Cepkin, Koray Candemir, Gece Yolcuları Soner Kabadayı ve Aylin Aslım’ın oluşturdukları listeleri hemen dinlemeye başlayabilirsiniz.



Spotify’ın lansman reklam iş ortaklarından olan markalar arasında Citroën ve Samsung yer alıyor. Spotify, bu markalar ile önümüzdeki dönemde ortaklaşa, yenilikçi reklam kampanyaları da başlatacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin