2 kanal daha HD yayına geçti

D-Smart, Moviesmart Türk ve Moviesmart Classic kanallarını da artık HD olarak izleyicilerle buluşturuyor.

Google Haberlere Abone ol
2 kanal daha HD yayına geçti

Dijital yayın platformu D-Smart, tüm içeriklerini yüksek çözünürlüklü (HD, High Definition) olarak izleyicilerine buluşturmaya devam ediyor. 



D-Smart, bugün itibariyle HD yayına geçen Moviesmart Türk ve Moviesmart Classic ile 53 HD kanalını izleyicilerle buluşturuyor.



Moviesmart Türk, Türk sinemasının geçmişten günümüze başarılı örneklerini ekrana getirerek Türk sineması tutkunlarına hitap ediyor. Bugün itibarı ile Moviesmart Türk'te Türk sinemasının dününe ve bugününe ait en önemli yapımlar artık HD kalitesinde izleyicilerle buluşuyor. Moviesmart Türk HD'de Eylül ayında Büşra ve Dağ filmlerine imza atan Alper Çağlar'ın yönettiği ve oyuncu kadrosunda Cüneyt Arkın, Emin Boztepe ve Öykü Gürman'ın yer aldığı Panzehir (TV'de İlk Kez), Türk Sinemasının iki büyük ustası Kemal Sunal ve Şener Şen'in efsane filmlerinden Davaro, Cem Yılmaz'ın izleyiciyi kahkahalara boğan filmi Yahşi Batı ve Türk Sinemasının en iyi örnekleri HD olarak sinemaseverler buluşacak. 



Klasik filmler, Moviesmart Classic'te bugün itibari ile  HD olarak klasik film sevenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Al Pacino'ya tek 'En İyi Erkek Oyuncu' Oscarı kazandıran Kadın Kokusu (Scent of A Woman), Henry Fonda'nın başrolünde yer aldığı ve En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Uyarlama Senaryo olmak üzere üç oscar adaylığı olan film  12 Kızgın Adam (Twelve Angry Men),  Steven Spielberg'in yönetmenliğini yaptığı, aralarında en iyi film ve en iyi yönetmenin de bulunduğu 7 Oscar sahibi Schindler'in Listesi (Schindler's List), Marlon Brando, Ricardo Montalban'ın başrollerini paylaştığı Elveda (Sayonara), En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Senaryo, En İyi Görüntü, En İyi Kurgu ve En İyi Müzik dallarında Oscar alan Kwai Köprüsü (The Bridge on The River Kwai) Eylül ayında HD olarak izlenebilecek filmlerin başında geliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin