18'inci yaşına uçarak girdi!

Aleyna Tilki, Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi.

Google Haberlere Abone ol
18'inci yaşına uçarak girdi!

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Aleyna Tilki, Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi. Aynı zamanda 18’inci yaşını da kutlayan şarkıcı, dans şovları ve şarkılarıyla hayranlarına müzik şöleni yaşattı.



Cevapsız Çınlama ve Sen Olsan Bari şarkılarıyla ses getiren Aleyna Tilki, önceki gün Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi. 28 Mart’ta 18’inci yaşını dolduran şarkıcı, ilk büyük kutlamasını hayranlarıyla yaptı.



Tilki, Bostancı Gösteri Merkezi’nde kurulan iki sahne ile hayranlarını şaşırttı. Genç şarkıcının konserine bilet alanlar, saat 15.00’ten itibaren gösteri merkezinin yanındaki lunapark eğlencesinden ücretsiz faydalandı.



18'inci yaşına uçarak girdi!



'Ya üniversitede ya da sahnede en iyi olacağım'



Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aleyna Tilki, yakın zamanda birkaç projesi olduğunu söyledi: “Bu yıl birkaç projem var ama diğer yanda da üniversite var. Hem sahneye hem de okula devam edebilirim diye düşünüyordum. İkisi bir arada gider ama birinden birini ön planda tutmam lazım. Şu an bir ikilemdeyim. Ya üniversitenin en iyi öğrencisi olacağım ya da sahnede en iyi olacağım.” İki saat performans sergileyen Tilki’ye sekiz kişilik dansçı grubu da eşlik etti. Kendi şarkılarının yanı sıra sevilen yerli ve yabancı şarkıları da söyleyen şarkıcı, büyük alkış aldı.



18'inci yaşına uçarak girdi! - Resim : 2



Kendi bestesini okudu



Aleyna Tilki konserinde ilk defa kendi bestesi olan “Kukla” adlı şarkıyı da söyledi. Tilki’nin şarkısı, hayranları tarafından beğenildi.



Aleyna Tilki, konserinin ikinci yarısında özel kurulan bir sistemle sahneye uçarak girdi. (Hürriyet)



18'inci yaşına uçarak girdi! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin