101 İstanbul Lezzet Festivali için geri sayım başladı!

2013 yılından beri düzenlenen ve büyük ilgi gören şehrin en lezzetli etkinliği “101 İstanbul Lezzet Festivali” için geri sayım başladı.

Google Haberlere Abone ol
101 İstanbul Lezzet Festivali için geri sayım başladı!

İstanbul’un en iyi lezzetlerini, seçkin restoranların enfes menülerinden özenle seçilmiş tadımlıkları ve şehirle özdeşleşen sokak tatlarını masalsı bir mekanda bir araya getiren 101 İstanbul Lezzet Festivali, yeme içme tutkunlarını 28 Nisan Pazar günü Ortaköy’deki The Marmara Esma Sultan’a davet ediyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da tarihi mekan, katılımcıları muhteşem Boğaz manzarasıyla büyülemeye hazırlanıyor. 



Şehrin en iyi fine-dining restoranlarından vazgeçilmez sokak lezzetlerine İstanbul’da bir lezzet yolculuğuna çıkmaya ne dersiniz? Bu yıl da 101 İstanbul Lezzet Festivali’nde tadı damağınızda kalacak lezzetlerin yanı sıra müzik, söyleşiler, çeşitli sürprizler ve muhteşem bir after party de katılımcıları bekliyor.



FESTİVALDE KİMLER VAR? 



101 İstanbul Lezzet Festivali, her yıl olduğu gibi yine Türk ve dünya mutfaklarının en güzel örneklerini katılımcılarıyla buluşturuyor: 



Time Out İstanbul Yeme İçme Ödülleri’nde yılın en iyileri arasında gösterilen Galvin Ristorante, Isokyo, Agora Meyhanesi, Ororo Sushi Bar, Will Burger, Yeşil No 11’in yanı sıra sevilen pizzalarıyla Uppercrust, İran mutfağı temsilcisi Asuman, sevilen deniz mahsulü ve balık servisleriyle Trilye, Sur Balık; et severlerin favorisi Black Angus, The Istanbul Butcher, Rumeli Köftecisi, yeni Uzak Doğu mutfağı Ukiyo; aynı zamanda Duble Meze, Banyan, Huqqa, Baba Söğüş, Kaserol, Özcan Turşu gibi mekanlar, Churrella, Godiva, Bade Çikolata, Hane Çikolata, Hamdizade gibi tatlıcılar ve kahve ve çay sunumlarıyla Montag Coffee, Kronotrop, Dem ve çok daha fazlası 101 Lezzet’te.



BU YILA ÖZEL SÜRPRİZLER 



Chefs Table: Time Out Istanbul Yeme-İçme Ödülleri’nde Yılın En İyi Yeni Restoranı seçilen Galvin Ristorante Executive Chef’i Asım Yıldız'ın Esma Sultan’ın balkonunda yer alacak masasına misafir olun.



Boğaz’da Yat Turu Keyfi: Festival bu yıl Esma Sultan’dan Boğaz’a taşınıyor. Mastercard Pahabiçilemez İstanbul, 101 Lezzet misafirlerini yat gezisine davet ediyor.



Pop-up Fine Dining Deneyimi: Festival İstanbul’un en renkli ve nitelikli yeme içme mekanlarının yanı sıra şehre gastronomi anlamında hareket ve yenilik getiren oluşumlara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Senenin en ilginç fine dining oluşumlarından biri olan Eat Largo, üç farklı şef ekibiyle 101 Lezzet’te yerini alıyor.



Bir başka ilk! Avusturya Başkonsolosluğu, Başkonsolos Gerhard Lutz ve ekibinin değerli katkılarıyla Avusturya’ya özel iki lezzet Kaiserschmarrn ve Käsespätzlesunumlarıyla bu yıl festivalin katılımcıları arasında. 



Canlı Müzik Sahnesi: Geçtiğimiz sene katılımcılardan büyük ilgi gören Cümbüş Cemaat yoğun istek üzerine yeniden keyifli müzikleri ile eğlendirmeye geliyor. Bu yıl aynı zamanda The Kites, Tilt ve Fuzuli de festivale özel performanslarıyla 101 Lezzet sahnesinde olacak. 



After Party: 101 Lezzet’in gelenekselleşen akşam partisini, bu yıl gece hayatında çığır açan Klein üstleniyor.



 


Etiketler time out
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin