1 YIL DOLDU, KARAALİOĞLU YENİ ŞAFAK'TAN TRANSFERLERE BAŞLADI

MEDYATAVA-ÖZEL: Geçtiğimiz yıl mayıs sonunda Star Grubu ile el sıkışan Mustafa Karaalioğlu, Yeni Şafak'tan ayrılırken Albayrak Grubu'na "1 yıl kimseyi almama" sözü vermişti. Şimdi süre doldu, Karaalioğlu transferlere başladı. Kimler geldi, kimler gelecek, yine Medyatava yazıyor...

Google Haberlere Abone ol
1 YIL DOLDU, KARAALİOĞLU YENİ ŞAFAK'TAN TRANSFERLERE BAŞLADI

Star Medya Yayıcılık AŞ İcra Kurulu Başkanı ve Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu, (42), Yeni Şafak yayın yönetmenliğini resmi olarak 27 Mayıs 2007'de bırakmıştı.


1 Haziran 2007'de resmen Star Grubu'nun başına geçen Karaalioğlu, sanılanın aksine Star'a çok sayıda üst düzey Yeni Şafak'çıyı taşımamıştı.


Bunun nedeni Karaalioğlu'nun Albayrak Ailesi'ne verdiği sözdü. 1995'te Yeni Şafak'ın kuruluşunda yer alan Karaalioğlu 2005'te 39 yaşında genel yayın yönetmeni olmuştu... Karaalioğlu, "1 yıl süre ile kimseyi almama" sözü verdi.


Şimdi o 1 yıllık süre doldu... Bu arada Star'ın tek sahibi Ethem Sancak oldu. Gazetenin diğer iki ortağı Hasan Doğan (TFF Başkanı oldu) ve Ali Sefa Özmen hisselerini Sancak'a devretti.


Bu değişim sonrası Star Grubu, yeniden atağa kalkıyor. 


İlk transfer Yeni Şafak'ın ekonomi müdürü Selçuk Geçer oldu. Geçer 24 televizyonunun ekonomi şefi oldu.


Karaalioğlu'nun son bombası ise Yeni Şafak'ın deneyimli ismi Mustafa Kartoğlu. Yeni Şafak'ta yazı işleri müdürlüğü yapan Kartoğlu, Star'da Karaalioğlu'nun sağ kolu olacak. İmza atıldı, Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı olması bekleniyor.


Karaali, gazetenin spor servisinde de operasyon yapacak. Popüler spor haberleriyle tanınan ve halen FotoGol'ü yöneten Büşah Gençer'in de Star'a geçmesi an meselesi. Star'da görsel servis ve yazı işlerinde de iç operasyonlar kapıda...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin