“Akil insanlar arasında Hülya Avşar’ın ne işi var? derdim"

'Uzun Lafın Kısası' programının konuğu oyuncu Levent İnanır oldu.

Google Haberlere Abone ol
“Akil insanlar arasında Hülya Avşar’ın ne işi var? derdim"

Cine5 ekranlarında Ece Vahapoğlu’nun sunduğu “Uzun Lafın Kısası”programına başarılı oyuncu Levent İnanır konuk oldu. Ünlü sanatçının Akil insanlar, Hülya Avşar ve özel hayatı ile ilgili sözleri programda iz bıraktı.  



“EVLİLİĞİMİZ SIKINTILIYDI”



Ece Vahapoğlu’nun “Evliliğiniz nasıl gidiyor?” sorusu üzerine eşi Neslihan Acar’la aralarında yaşananları samimiyetle anlatan Levent İnanır “Sıkıntılı biraz. Kızımla ayrı bir tatilde ama tepkili bir tatil. Neslihan Hanım evi terk etmedi ama “Kafamı dinleyeyim biraz” dedi. Biraz sinirleri bozuk. Sosyal çevre, haberler her şey etkiliyor. Hepimizi etkiliyor, biraz kopukluk oluyor. Neslihan Hanım biraz hassas bir insandır. Herhangi bir kavga gürültü, sebep şudur diyebileceğimiz bir şey yok . Bakacağız.” diyerek ayrılık sinyali de verdi.



“AKİLLİK YÜZÜNDEN KADİR İNANIR'IN MADDİ KAYBI BÜYÜK"



Vahapoğlu’nun Kadir İnanır’ın da yer aldığı “Akil insanlar” ile ilgili düşüncelerini sorması üzerine cevap veren Levent İnanır “Kadir İnanır’la biz bu konuları çok konuşmayız. Ülkenin bu günkü koşullarında eğer böyle bir seçim olduysa ve seksen milyonluk nüfusta 63 kişiden biriyseniz bu özel bir durum. Asli bir görev, görevler üstü bir şey gibi geliyor bana. Sadece Akil insanlar meselesi kavranmadı. Hülya Koçyiğit’in bir röportajını okudum “Akil insansınızda bizden fazla ne biliyorsunuz diyor insanlar?” “Çok doğru bir yaklaşım diyor” Hülya Koçyiğit.  “Belki o isim ve tanımlama yanlış”. Bunlar seçilmiş  insanlar ve yaptıkları da insanları dinleyip “nasıl bir çözüm istiyorlar?” raporunu hazırlamak. Bu durumda Kadir İnanır’ın yerinde başka biri olsaydı kabul etmezdi. İnsanların ciddi maddi kayıpları var. Hülya Koçyiğit’in de vardır. Kadir İnanır’ın bir sene 39 bölüm kaçırmasını hesaplasınlar bakalım Akil insanlara laf söyleyenler” dedi.



“AKİLLER ARASINDA HÜLYA AVŞAR'IN NE İŞİ VAR? DERDİM"



Ece Vahapoğlu “Akil İnsanlığı kabul etmeyenler hakkında ne düşünüyorsunuz, mesela Hülya Avşar? diye sorunca cevap veren Levent İnanır “ Kabul etmeyebilir, kendinizi bu misyonda görmeyebilirsiniz. Bir de misyonlarına bakmak lazım.  Seçilmişlere bakınca bende “Hülya Avşar’ın orada ne işi var?” derdim. “Levent İnanır da olsa onunda ne işi var?” derim. Seçilmiş olanlarda altyapı ve birikim var, Hülya Koçyiğit’e “Anne”, Orhan Gencebay’a “Orhan Baba”, Kadir İnanır’a “Kadir Baba” diyorlar. Başak filiz onlardan çıkar. Eğer bu görev size verilseydi neden evet derdiniz, neden hayır derdiniz önce bu soruyu sormak lazım. Adama sorarlar bu ülke için ne yaptınız diye.” sözleriyle düşüncelerini paylaştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin